Warning: mysqli_real_connect(): Server sent charset (255) unknown to the client. Please, report to the developers in /net/new_platform/users/g/gunnar/www.gunnarekelof.se/wp-includes/wp-db.php on line 1531

Warning: mysqli_real_connect(): (HY000/2054): Server sent charset unknown to the client. Please, report to the developers in /net/new_platform/users/g/gunnar/www.gunnarekelof.se/wp-includes/wp-db.php on line 1531

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /net/new_platform/users/g/gunnar/www.gunnarekelof.se/wp-includes/wp-db.php on line 1562
Årsmöte söndag 20 september – flyttas till maj 2021 – Gunnar Ekelöf-Sällskapet

Styrelsen har funnit att sällskapets årsmöte för 2020 inte kan avhållas, eftersom så många skulle vara förhindrade att närvara.

Därför blir det ett dubbelårsmöte i maj 2021, kombinerat med utdelning av Gunnar Ekelöf-priset för 2020. Pristagaren tillkännages mot slutet av året.