Warning: mysqli_real_connect(): Server sent charset (255) unknown to the client. Please, report to the developers in /net/new_platform/users/g/gunnar/www.gunnarekelof.se/wp-includes/wp-db.php on line 1531

Warning: mysqli_real_connect(): (HY000/2054): Server sent charset unknown to the client. Please, report to the developers in /net/new_platform/users/g/gunnar/www.gunnarekelof.se/wp-includes/wp-db.php on line 1531

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /net/new_platform/users/g/gunnar/www.gunnarekelof.se/wp-includes/wp-db.php on line 1562
maj 2019 Senaste Ekelöf´ et – Gunnar Ekelöf-Sällskapet

Nytt nummer av Ekelöf´et   ” Ekelöf och den kvinnliga aspekten”  nr 47 2018/19    har utkommit med fem föredrag som hölls på ABF-huset under våren och hösten 2018 – Peter Mosskin, Jonas Ellerström, Helena Bodin, Daniel Pedersen och Agnes Mestertons föreläsningar, samt två brev till Viveca Heyman – några ex finns på Rönnells Antikvariat och några i Ekelöfrummet på Sigtunastiftelsen.