17 sept 2017 framfördes En Mölna elegi på Mölna brygga ute på Lidingö under ledning av Henrik Holmberg och Anders Mortensen – mot fonden av det gråglittrande vattnet,solen lyste vid en viss tidpunkt rakt på Danvikens spira. Skådespelet framfördes av en ensemble på fem personer där förutom de ovan nämnda Paula Brandt, Sonja Lund och Joakim Saedén ingick. Henrik Holmberg uppenbarade sig i Ekelöfs skepnad med basker och morgonrock- diktarens ande vilade eller snarare flög över vattnet.
Nu är det dags igen, fast i en lite annan konstellation; skådespelaren Henric Holmberg, litteraturvetaren Anders Mortensen och marimbaspelaren Daniel Berg arbetar med Gunnar Ekelöfs Non serviam-dikter – denna gång på Rönnells Antikvariat torsdag 11 april kl 18 . Välkomna!
Evenemanget stöds finansiellt av Svenska Akademien