Warning: mysqli_real_connect(): Server sent charset (255) unknown to the client. Please, report to the developers in /net/new_platform/users/g/gunnar/www.gunnarekelof.se/wp-includes/wp-db.php on line 1531

Warning: mysqli_real_connect(): (HY000/2054): Server sent charset unknown to the client. Please, report to the developers in /net/new_platform/users/g/gunnar/www.gunnarekelof.se/wp-includes/wp-db.php on line 1531

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /net/new_platform/users/g/gunnar/www.gunnarekelof.se/wp-includes/wp-db.php on line 1562
Ekelöf får skylt i Hölö! – Gunnar Ekelöf-Sällskapet

Södertälje kommun har bestämt att sätta upp en skylt som påminner om Gunnar Ekelöfs tid i Hölö och Mörkö på 1930- och 1940-talet. Närmare bestämt handlar det om ett citat ur essän ”De litterära torpens tid”.

Invigningen äger rum den 13 november. Se här inbjudan och anvisningar för hur man anmäler sig!