Warning: mysqli_real_connect(): Server sent charset (255) unknown to the client. Please, report to the developers in /net/new_platform/users/g/gunnar/www.gunnarekelof.se/wp-includes/wp-db.php on line 1531

Warning: mysqli_real_connect(): (HY000/2054): Server sent charset unknown to the client. Please, report to the developers in /net/new_platform/users/g/gunnar/www.gunnarekelof.se/wp-includes/wp-db.php on line 1531

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /net/new_platform/users/g/gunnar/www.gunnarekelof.se/wp-includes/wp-db.php on line 1562
Gunnar Ekelöf-sällskapets årsmöte 2016 – Gunnar Ekelöf-Sällskapet

Gunnar Ekelöf-sällskapets årsmöte
lördag 23 april kl 15.45

i Sigtunastiftelsens bibliotek.

Efter årsmötet kl 16.30 delas Ekelöfpriset ut till poeten Birgitta Lillpers.

”vars ständigt växande poetiska verk vårdar det som ingenstans passar, med sinnena öppna för de ord, ting och stämningar som förbinder oss med historien och vardagarna”

Anföranden av jurymedlemmarna Amelie Björck och John Swedenmark.